in

Jelena Trivić danas ulazi u banjalučki politički ring, najavljuje kandidaturu za gradonačelnika

Foto: Facebook / trivicjelena

Predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić danas će u Banja Luci prisustvovati sjednici Gradskog odbora ove stranke te će ozvaničiti svoju kandidaturu za gradonačelnicu ovog grada.

Trivić će tako ući u politički ring sa aktuelnim gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem kao i Nikolom Šobotom kojeg će na ovu poziciju kandidovati SNSD.

Trivić je ranije nekoliko puta naglašavala kako očekuje da za svoju kandidaturu dobije podršku i drugih opozicionih stranaka, prvenstveno SDS-a.

“Ne bježim od kandidature za gradonačelnika Banja Luke. Stanivuković je druga kolona režima, a ne opozicije. Spremna sam da idem u bitku. Očekujem podršku naroda koji je umoran od SNSD-a i od gradonačelnika koji se pokazao kao njihova kopija”, poručila je Trivić početkom godine.

Pored Banja Luke, Glavni odbor Narodnog fronta odlučio je kako će stranka imati kandidate za načelnike i gradonačelnike u Gradišci, Šipovu, Bratuncu i Rudom.

Iz Narodnog fronta su saopštili da postoji mogućnost da imaju kandidate u još nekim opštinama i gradovima te su najavili pregovore s drugim opozicionim strankama.

Eksplozija u vojnoj bazi u Iraku, Amerika i Izrael tvrde da ne stoje iza napada /video/

Desetogodišnjak priznao da je ubio čovjeka prije dvije godine