Policijaci u Tesliću zaustavili su u subotu uveče automobil golf, kojim je upravljao M.H.B, a na čijoj haubi se nalazila osoba, čiji su inicijali S.A.

Naime, kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, S. A., koji se nalazio na haubi, imao je vidne povrede na glavi i ruci. Obje osobe su sa područja Telsića.

“Policijski službenici su utvrdili da je na području opštine Teslić, lice inicijala S.A. stalo ispred vozila kojim je upravljalo lice inicijala M.H.B., koje je krenulo vozilom na njega, udarilo ga i nastavilo vožnju pri čemu je na poklopcu od motora ostalo je lice inicijala S.A.”, rekli su iz PU Doboj.

Licu S.A. je ukazana medicinska pomoć u Domu zdravlja u Tesliću gdje su mu konstatovane tjelesne povrede u vidu posjekotina na glavi i lijevoj šaci.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je kod lica S.A. prisutna koncentacija alkohola u organizmu u iznosu od 1,91 g/kg, a kod lica inicijala M.H.B. 0,24 g/kg.

Dežurni tužlac OJT Doboj je događaj okvalifikovao kao krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i nepružanje pomoći.Izvor:
Share.