in

Dubrovčanin oteo djevojku u BiH. Srpski specijalci ga priveli samo u gaćama

Ranije smo izvestili da je policija u Trebinju uhapsila Dubrovčanina osumnjičenog za otmicu devojke. Osumnjičeni je priveden u prostorije Policijske uprave Trebinje. U trenutku hapšenja bio je samo u donjem rublju i bos, piše ATV Banja Luka.

Tužilac ga optužuje za nezakonito lišavanje slobode. “Slobode je lišen I.S. (24) u objektu u Trebinju te je priveden u stanicu javne sigurnosti nakon što je Hrvatska policija dojavila o potencijalnoj otmici”, rekla je za Hinu portparol policije u Trebinju Jovana Cvijetić. Dodala je da je u objektu zatečena žena za koju se sumnjalo da je oteta.

Iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske potvrdili su da su jutros primili dojavu o mogućoj otmici 31-godišnjakinje koja ima prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije. Dubrovački policajci odmah su kontaktirali kolege iz Trebinja, koji su brzom akcijom uhapsili otmičara.

Otmičar bio smešten u apartmanu
Do navodne otmice nije došlo na području Hrvatske, nego Bosne i Hercegovine. Ozlijeđena devojka je hospitalizovana u Opštoj bolnici u Trebinju, gde zvaničnici nisu želeli govoriti o njenom zdravstvenom stanju. Lokalni mediji, međutim, navode da nema vidljivih povreda.

Pretresom objekta pronađena je i praškasta materija koja podseća na heroin, kao i marihuana, dodala je Cvijetić. Otmičar je, kako se saznaje, u Trebinju bio smešten u jednom apartmanu, gde je i lišen slobode. U toku je kriminalistička obrada.


Inspekcijama naloženo da provjere ima li u BiH spornog pića „Prajm

Dodik poručio Borenoviću: Vodi Šmita kući pa se igrajte tamo