in

Dodik poručio da je opoziv opasna politička stvar i naveo Bijeljinu kao primjer

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da inicijativa o opozivu gradonačelnik Banjaluke odavno postoji u banjalučkom odboru stranke, ali i da treba dobro procijeniti koje koristi može donijeti.

Dodik smatra i da je referendum o opozivu veoma opasna politička stvar, te kao primjer naveo opoziv gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića.

“Tu smo popustili našim ljudima u Bijeljini i kada nije prošao referendum samo smo ojačali protivničku stranu”, rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On je istakao da je zatražio da se danas sastanu rukovodstva SNSD i stranačkog Gradskog odbora Banjaluka kako bi bila razmotrena situacija.

“Što se tiče rukovodstva SNSD-a i njenog Izvršnog komiteta i mene kao predsjednika, o tome još nismo donijeli odluku”, naglasio je Dodik, a prenosi Srna.

Gradskom odboru SNSD-a Banjaluka danas počinje potpisivanje peticije za opoziv banjalučkog gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić izjavio je juče da je povod za peticiju inicijativa Banjalučana koji svakodnevno imaju žalbe na Stanivukovićev rad.

Papirne CIPS potvrde postaju prošlost

Drama u Egiptu: Policajac pucao na autobus pun izraelskih turista (video)