in

Dodik poručio Borenoviću: Vodi Šmita kući pa se igrajte tamo

Foto: Sputnik / Lola Đorđević

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je lideru PDP-a Branislavu Borenoviću da je poznato šta je molio Kristijana Šmita i da niko ne može protiv suda naroda, pa ni Borenović.

ATV
Dodik je na optužbe da se sastajao tajno sa Kristijanom Šmitom poručio da što je više Borenovićevih gluposti, to je sigurniji debakl PDP-a.

“Ko o čemu, Borenović o meni. Stvarno ovaj nema pojma ni oko čega. Vodi Šmita kući pa se igrajte tamo. Poznato je i šta si ga molio. Šmit je sam pričao o tome, a ti i dalje ništa ne razumiješ. Niko ne može protiv suda naroda, pa ni ti. Ne provaljuj se, ili možda bolje nastavi. Što više tebe u javnosti i tvojih gluposti, to je sigurniji debakl PDP-a”, poručio je Dodik.

On je istakao da lider PDP-a do podne priča jedno, od podne drugo, a ni prije ni poslije podne ni trunke osjećaja ili odgovornosti za narod, za odbranu pozicije Srpske ili bilo šta što može dobro donijeti srpskom narodu.

“Malo bi tjerao Šmita, malo “trojku“, a malo bi da ti daju fotelju. Nedostatak političke dosljednosti drži te baš tu gdje jesi – na političkom začelju”, poručio je Dodik.

Dubrovčanin oteo djevojku u BiH. Srpski specijalci ga priveli samo u gaćama

Francuski pukovnik Ogar: Premještanje spomenika uvreda za srpske vojnike i njihovu francusku braću