in

Dodik: Oni koji se uzdaju u Šmita, samo mogu sanjati da će se on ikada pitati

Foto: Twitter / @MiloradDodik

U narednim danima sarajevske stranke, koje su progurali Amerikanci da naprave vlast u Federaciji, imaće priliku da pokažu da li ostaju pri svojoj rušilačkoj politici, koja čini da BiH ima sve manje svaki dan, ili su za rješenja koja su koncipirana na Ustavu BiH, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Dodik je na društvenoj mreži ”Iks” napisao da Srpska podržava dejtonsku BiH i čuva je od onih koji bi svojim sumnjivim aktivnostima da rasture Dejton.

”Ponovili smo to bezbroj puta, koliko god se oni pravili ludi da je naš odgovor na sve njihove aktivnosti kojima žele da umanje vidljivost Srpske jasan. Republika Srpska ima kapacitet da se odbrani od nasilja stranaca i neka niko ne sumnja da će to i uraditi. Oni koji se uzdaju u Šmita, samo mogu da sanjaju da će se on u Republici Srpskoj ikada pitati”, napisao je Dodik

Dodao je da Srpska u danima slavlja i svaki dan u godini radi i radiće na jačanju svojih institucija i nikada neće dozvoliti da razni ilegalci ponižavaju te institucije, kako se to dozvoljava u Federaciji.

Vaterpolisti Srbije srušili Francusku za četvrtfinale EP!

Ambasada SAD osudila spaljivanje srpske zastave i napad na srpsku porodicu