in

Dodik i Cvijanovićeva čestitali pobjedu novom predsjedniku Crne Gore

Foto: Twitter / @MiloradDodik

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, i Željka Cvijanović, predsjedavajuća Predsjedništva BiH, čestitali su Jakovu Milatoviću na izbornoj pobjedi u drugom krugu predsjedničkih izbora u Crnoj Gori.

Dodik je na svom tviter nalogu napisao da se nada da će Milatović Crnu Goru voditi putem napretka i prosperiteta.

“Nadam se da ćemo u duhu dobrosusjedskih odnosa uspješno sarađivati na korist građana i Crne Gore i Republike Srpske”, poručio je Dodik.

“Poštovani gospodine Milatoviću, primite najsrdačnije čestitke povodom pobjede na predsjedničkim izborima, sa željom da uspješno obavljate odgovorne dužnosti koje su Vam povjerili građani Crne Gore”, istakla je Cvijanovićeva.

Ona je izrazila uvjerenje da će pobjeda Milatovića doprinijeti jačanju prijateljskih odnosa, te da će otvoriti nove perspektive partnerstva i saradnje na bilateralnom i regionalnom planu.

“U to ime još jednom Vam čestitam ostvarenu pobjedu i srdačno Vas pozdravljam”, navodi se u čestitki srpskog člana i predsjedavajuće Predsjedništva BiH Željke Cvijanović.

Kandidat Pokreta Evropa sad za samo pola sata nakon zatvaranja biračkih mjesta poveo je ubjedljivom razlikom koju nije moguće dostići do konačnih rezultata.

Da li je zapadni Balkan zarobljenik neriješenih pitanja između zemalja članica EU

Oglasio se Čanak poslije poraza Đukanovića