in

Djevojku koja je udarila Stanivukovića i policajca terete za nanošenje povreda i napad

Foto: Freepik

Policija je uhapsila V.T. iz Banjaluke zbog sumnje da je 6. jula napala gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića i još jedno lice na prostoru tvrđave „Kastel“ tokom održavanja manifestacije „Banjaluka fest“, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Kako se navodi u saopštenju, ona je uhapšena 6. jula, a terete je da je iste večeri napala i povrijedila policajca. U saopštenju se ističe da se V. T. na teret stavljaju krivična djela tjelesna povreda i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

– V.T. je osumnjičina da je 6. jula oko 22.50 časova fizički napala gradonačelnika Grada Banjaluka i još jedno lice, nakon čega je zadržana od strane pripadnika obezbjeđenja manifestacije do dolaska policijskih službenika. Prilikom sprovođenja u službene prostorije PU Banjaluka osumnjičena V.T. je fizički napala policijskog službenika i nanijela mu tjelesne povrede. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenim krivičnim djelima- navodi se u saopštenju.

Tegeltija, Košarac, Mitrović i Lučić odbili proglasiti 11. juli Danom žalosti u BiH

Uznemirujući video: Pojavio se novi snimak ubistva bivšeg japanskog premijera