in

Direktor škole potvrdio: Prijavljeno da je vozač golfa ponovo presreo učenicu, nudio prevoz i užinu

Foto: Nezavisne

Vozač golfa sa zatamnjenim stakla ponovo je viđen u Banjaluci, a juče je u naselju Česma presreo djevojčicu nižih razreda na putu ka školi te joj ponudio da je poveze i plati joj užinu.

Potvrdila je ovo za “Nezavisne novine” Tatjana Vilendečić, direktorica OŠ “Vuk Stefanović Karadžić” u Boriku i područne škole u Česmi, koja je navela da se sve desilo juče oko 13 časova.

“Mene je učiteljica obavijestila da je juče oko 13 časova, učenicu zaustavio vozač golfa, otvorio prozor, ponudio joj da je odveze do škole i plati užinu. Djevojčica je pobjegla u obližnji market, te došla bezbjedno u školu i prijavila učiteljici i majci”, rekla je Vilendečić.

Kako kaže, o tome je odmah obavijestila policiju.

“Čuli smo da se isto desilo i u Lazarevu, pa smo zbog toga obavijestili policiji kako bi znali da je on primijećen i na ovom području, a kako bi se pojačala kontrola oko škola”, kazala je Vilendečić.

Podsjećamo, roditelji su početkom ove sedmice prijavili da se nepoznata osoba iz golfa u banjalučkom naselju Lazarevo obratila djetetu i ponudila mu vožnju i novac.

Tada su naveli da je poslednjih dana u navedenom naselju kružila osoba u zatamnjenom golfu, presretala djecu, te ih pozivala da uđu u auto, i ispitivala ih u kojoj ulici žive, nudila im novac i sl.

Hrvatski MUP demantovao bošnjačke medije: Igor Dodik nije podnio zahtjev za državljanstvo Hrvatske

Članovi RIK-a podnijeli ostavke