in

Detalji filmske pljačke kod Zvornika: Stao mu ukradeni audi, pa pobjegao pasatom

Policija traga za banditom koji je u mjestu Šepak, kod Zvornika, protekle noći ukrao dva vozila.

On je, naime, na benzinskoj pumpi “Nešković” ukrao audi, a potom se njime zakucao u aparat za plin, koji je zatim počeo da curi.

Riječ je o benzinskoj pumpi gdje se 2019. godine dogodila eksplozija u kojoj je jedno lice stradalo, a više ih je povrijeđeno.

U momentima krađe, u audiju, koji je lopov ukrao, bila je jedna žena, dok je vozač tog automobila bio napolju i sipao je gorivo.

“U tom momentu, bandit dolazi, te ulazi u vozilo, a žena koja je bila na mjestu suvozača istrčala je vani. Vidjevši šta se dešava, vlasnik audija pritrčava i hvata za volan, u namjeri da lopova spriječi, ali u tome nije uspio. Lopov počinje da vozi, a vlasnik vozila usljed toga je povrijeđen. Audi, za čijim volanom je bio lopov, nije puno odmakao, već udara u sprave za plin, usljed čega dolazi do curenja plina”, otkrivaju izvori “Nezavisnih novina”.

Ovaj slučaj potom je, poput akcionog filma, dobio i novi zaplet. Naime, ukradeni audi potom je, usljed udara u aparat, stao.

U međuvremenu, nailazi slučajni prolaznik u pasatu, u koji sjedaju vlasnik ukradenog audija i njegova saputnica, te ih je prevezao do druge, obližnje benzinske pumpe, kako bi zatražili pomoć.

“Ali, lopov, koji je ukrao audi, pošto mu je taj automobil stao, sada pješice dolazi i do susjedne pumpe, te krade pasat kojim su se ovi dovezli”, pojašnjava sagovornik “Nezavisnih novina”.

Ubrzo je na mjesto događaja stigla Hitna pomoć, da pomogne povrijeđenom vlasniku “audija”, a pristigli su i vatrogasci na pumpu gdje je curio plin.

Policija se istovremeno uhvatila posla i identifikovala osumnjičenog za ovo filmsko razbojništvo, te za njim i dalje traga, a sumnja se da je pobjegao u Srbiju.

“Policijski službenici PU Zvornik preduzimaju sve mjere i radnje na rasvjetljavanju razbojništva i pronalasku V.T. iz Kozluka, osumnjičenog za ovo krivično djelo”, naveli su iz Policijske uprave Zvornik.

Ambasador Irana brani probošnjačke stavove Turkovićeve, ambasador Izraela odgovorio

Kako je 45 medicinskih sestara iz Hrvatske na prevaru dobilo diplome u Srbiji