in

Crnadak: Vlast zaposlene tjera da dođu na koncert Baje Malog Knindže i Goci benda

Foto: pdp.rs.ba

Poslanik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Crnadak je održao press konferenciju na kojoj je govorio o problemu kriminalizacije klevete u tom Srpskoj, a tvrdi da javne institucije vrše pritisak na svoje zaposlene čak i da dođu na koncerte koji se održavaju u Banjoj Luci.

Na početku obraćanja je kazao da je imao potrebu još jednom uputiti apel na građane da dođu na najavljenu protestnu šetnju povodom zakona kojim se, kako navodi, ubija sloboda govora i različitog mišljenja u RS-u.

“Ovo ludilo mora da stane. Ovo je udar SNSD-a na RS. Ako se usvoji ovaj zakon mi dobijamo jednu klasičnu strahovladu. RS će postati balkanska Čečenija i Sjeverna Koreja”, rekao je on.

Kazao je kako se šetnja održava u utorak te je pozvao građane da dođu kako bi pokazali da ne žele biti robovi.

Osvrnuo se i na najnoviji primjer kako vlast u RS-u vrši pritisak na građane i uposlenike javnih institucija.

“Vlada RS, ministarstva i druge javne vladine institucije i preduzeća posljednjih dana vrše snažan pritisak na sve zaposlene da moraju večeras doći na koncert Baje Malog Knindže i Goci Benda. Ljudi, gdje smo mi pogriješili?”, pita se Crnadak.

Iznio je još šokantnije detalje o navodnim prijetnjama.

“Znate li da je nekima od njih rečeno da će im putem GPS-a biti praćeni telefoni i da će biti registrovan svako ko se ne pojavi večeras na trgu. Vlast pomoću psiholoških trikova, psihološkog mučenja svog naroda i najnovijih tehnologija kontroliše um svakog pojedinca u svom režimu”, kazao je Crnadak.

Kafanicino ljeto na bazenima ‘Sunčana obala’ donosi nevjerojatnu eksploziju zabave uz spektakularni nastup Slobe Radanovića!

Poskupilo gorivo u Srpskoj