in

Vujadinović: Srpski narod dobio svog Komšića oličenog u Vukanoviću

Predsjednik Odbora Skupštine Srbije za dijasporu i Srbe u regionu Milimir Vujadinović izjavio je da je srpski narod u BiH dobio svog Željka Komšića oličenog u Nebojši Vukanoviću.

Reagujući na napad na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića od poslanika iz Narodne skupštine Republike Srpske Nebojše Vukanovića, Vujadinović je naglasio da je “više je nego očigledno da je srpski narod na Balkanu dobio novog Aleksandra ujedinitelja, oličenog u Aleksandru Vučiću, a srpski narod u BiH svog Željka Komšića oličenog u Nebojši Vukanoviću”.

“Reagujući na ove napade, razmišljao sam da li je uopšte dostojno na isti list papira staviti ime Aleksandra Vučića i Nebojše Vukanovića. Međutim, sada je već evidentno, da iza napada na srpskog predsednika i Srbiju, ne stoji jedan poslanik iz Republike Srpske, koji je odavno izgubio svaki politički kredibilitet, već čitav sistem, u kome je on mali deo, a čiji centar se nalazi u inostranim političkim krugovima”, naveo je Vujadinović.

On je dodao da bi bilo zabavno, da nije zabrinjavajuće, posmatrati kako istovremeno, napadi na srpskog predsjednika i državu, dolaze iz Hrvatske od antisrpskih medija i lažnih svjedoka iz prošlosti, iz Sarajeva od ostrašćenih lidera sarajevske političke čaršije, zatim šiptarskih političara sa Kosova i Metohije, a sada i od nekih dijelova srpskog političkog spektra, oličenog u Nebojši Vukanoviću.

Vujadinović podsjeća da se Vučić veoma često sastaje sa američkim predsjednicima, ali i sa ruskim i kineskim predsjednikom i to više puta nego svi regionalni lideri zajedno.

“Međutim, odavno je svima upućenima poznato i to, da se Nebojša Vukanović, sastaje sa tužiocima i sudijama u brojnim parnicama, u kojima uglavnom biva pravosnažno osuđen zbog brojnih laži i uvreda koje iznosi na račun pojedinaca ali nažalost, veoma često se sastaje i sa predstavnicima stranih ambasada i centara moći”, navodi Vujadinović.

On je dodao da je Vukanovićev napad na Vučića uslijedio neposredno nakon razgovora i sastanaka sa predstavnicima stranih država, a sve uz neviđenu podršku i oduševljenje medija iz Federacije BiH, koji su pod direktnom kontrolom Bakira Izetbegovića i sličnih.

“Što se tiče pobede nad Aleksandrom Vučićem, u kojoj Nebojša Vukanović toliko žarko želi da učestvuje, svima je jasno da je to pusti san jednog nedoraslog i frustriranog političara, jer tu pobedu nisu odneli ni mnogo veći i moćniji, bez obzira na ogromni novac i podršku koju dobijaju iz inostranstva, a koje sve više priželjkuje i dobija i Nebojša Vukanović. Bez obzira na sva nastojanja Vukanovića, Izetbegovića, Komšića i ostalih, Vučić i majka Srbija će nastaviti da pomažu srpski narod u Republici Srpskoj i FBiH i nastaviće da pomažu srpsko jedinstvo istog naroda sa obe strane Drine”, poručio je Vujadinović.

Poslanik Nebojša Vukanović danas je iznio niz uvreda na račun predsjednika Srbije nakon Vučićeve izjave da je razočaran jer više ne postoji srpsko jedinstvo u Republici Srpskoj, koje su američke diplomate i predstavnici uspjeli da razbiju.

Ana Nikolić obukla komplet koji mnogi izbjegavaju, hrabro i zanimljivo

Rimljani vrijeđali Ibrahimovića na račun porijekla pa dobili sjajan odgovor tokom meča