in

Uhapšen modni kreator Darko Kostić: Zaključao mladića u stan

Foto: Facebook

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje modnom kreatoru Darku Kostiću zbog sumnje da je 19-godišnjeg mladića Š.K. zaključao u špajz i prijetio mu smrću.

Noćas oko 2.43 časa prijavljeno da se u stanu modnog kreatora nalazi 19-godišnjak koji je zatvoren u špajzu i da mu modni kreator prijeti da će ga ubiti.

Mladić je poslao poruku N.N. da je zatvoren u špajz i da Kostić hoće da ga ubije, nakon čega je N.N. obavijestio policiju koja je odmah došla na adresu prijave u centru Beograda.

Mladić je dao izjavu policiji i rekao da je kreator nakon kraće zabave postao agresivan i potom ga ubacio u špajz i prijetio da će ga ubiti, navodi Prvo OJT u Beogradu.

Kostić se tereti za krivična djela ugrožavanje sigurnosti i protivpravno lišenje slobode.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su Darka Kostića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela ugrožavanje sigurnosti i protivpravno lišenje slobode.

On je, kako se sumnja, noćas, u svom stanu na teritoriji Starog grada držao devetnaestogodišnjeg muškarca zatvorenog u jednoj prostoriji i prijetio mu da će da ga ubije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Lovac uhapšen zbog prijetnji predsjedniku ribolovnog društva

Tri i po godine robije Brčaku koji se pijan golfom zabio u baštu kafića