in

Stravičan zločin u Peći, sin osumnjičen za ubistvo majke

Policija

Žena stara oko 60 godina ubijena je u petak u Peći, a za ubistvo je osumnjičen njen sin, koji je uhapšen. Na osnovu svih okolnosti, naložićemo i ispitivanje osumnjičenog na Institutu za psihijatriju, poručuje tužilac.

Drama zbog ubistva u Kapešnici kod Peći ne jenjava. Osumnjičeni U. H., prema navodima policije, ubio je svoju majku, nakon čega je odbio da da izjavu nadležnima, prenosi albanski “Lajmi”.

Tužilac u Peći, Sahide Gaši potvrdila je ovu informaciju.

Rekla je da očekuje da se osumnjičeni na saslušanju – u prisustvu advokata i psihologa.

“Izašli smo na lice mjesta sa forenzičkom ekipom, gdje su prikupljeni svi dokazi, a naložili smo i obdukciju preminule. Obezbijedili smo očevice, a osumnjičeni nije bio u mogućnosti da bude saslušan, pa smo saslušanje naložili za sutra u prisustvu psihologa i branioca. Nastavićemo i sa istragom. Na osnovu svih okolnosti, naložićemo i ispitivanje osumnjičenog na Institutu za psihijatriju”, rekla je tužilac.

U medijima se prvo pojavila informacija o tome da je žena bila obezglavljena. Glava joj je navodno bila na tavanu, dok je tijelo bilo jednom od spratova u kući.

Sukobu je navodno prethodio sukob, a misli se da je riječ o pokušaju razdvajanja sina i snaje.

U međuvremenu, portparol kosovske policije za region Peći, Driton Rugova je potvrdio ubistvo. Rugova je naveo da su po dobijanju obavještenja izašli na lice mjesta, dok je ljekar konstatovao smrt žrtve. S druge strane, poznato je da je u kritičnom trenutku bilo i očevidaca, prenosi “Informer”.

Makron potpisao reformu penzionog sistema

Bačena bomba na premijera Japana (VIDEO)