in

Stefanović: Nisam učestvovao u aktivnostima koje bi ugrozile Vučića

Profimedia, AFP

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović izjavio je jutros da nije učestvovao u bilo kakvim aktivnostima koje bi ugrozile predsjednika Srbije Aleksandra Vučića niti članove njegove porodice.

Stefanović je rekao novinarima u Beogradu da mu je važno da je u karijeri radio u skladu sa zakonom.

Odgovarajući na pitanje da li će poslije zahtjeva odbora SNS-a širom Srbije da bude smijenjen sa funkcije predsjednika Gradskog odbora stranke u Beogradu i sa javnih funkcija, Stefanović je rekao da će o tome razgovarati sa Vučićem.

Stefanović je naveo da će se o svemu ostalom prije bilo kakve odluke konsultovati unutar SNS-a, prije svega sa predsjednikom, čije povjerenje ima da obavlja funkciju i da će odluku, kada bude donesena, saopštiti javnosti.

On kaže da o stvarima koje se tiču stranačkih organa ne treba raspravljati u medijima, bez obzira na to što svako i stranci ima pravo na svoje mišljenje i stav, prenose beogradski mediji.

“Da li sam pravio greške u svom radu? Sigurno. Za svoje greške sam uvek spreman da odgovaram, ali da budem u fotelji večito niti mi pada napamet niti je to za mene prioritet u životu”, istakao je Stefanović.

SIPA privela Zorana Mamića

Vučić: Izvinjenje Češke za bombardovanje ući će u udžbenike