in

Posljednja mis Jugoslavije privedena zbog elitne prostitucije

Posljednja mis Jugoslavije i pjevačica Slavica Dajana Tripunović (51) privedena je prije nekoliko dana u velikoj akciji policije usmjerenoj protiv elitne prostitucije, prenose srpski mediji.

– Slavica Tripunović uhapšena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer pjevačice Katarine Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk pjevača Ere Ojdanića, fitnes instruktor Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i „Plejboj“ zečica Martina Rajić uhvaćene su na djelu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene sudiji za prekršaje i određena im je novčana kazna – kaže izvor „Kurira“.

Slavica Tripunović je 1991. postala je Mis Jugoslavije i zemlju je predstavljala na svjetskom izboru. Nakon toga je počela da se bavi muzikom i uzela je umjetničko ime Dajana, po kom je javnosti i poznatija.

„Republika“ navodi da su i starlete Nataša Šavija i Sanja Stanković navodno uhvaćene u velikoj akciji policije u Beogradu u kojoj je uhapšeno 29 osoba, a koje policija sumnjiči da imaju veze s elitnom prostitucijom.

Kako „Republika“ saznaje, starlete su s klijentima dolazile u kontakt najviše preko dvojice muškaraca, pa su se u beogradskim hotelima sa mušterijama nalazile na više lokacija.

Devojke su navodno podvodili Banjac i Anđelić, a pored Stankovićke i Šavije.

Treći osnovni sud u Beogradu, kako je saopštilo danas nadležno tužilaštvo, odredio pritvor do 30 dana dvojici muškaraca, osumnjičenim za posredovanje u prostituciji.

-Pritvor je određen za D. B. (53) i N. A. (32), a ranije danas i za J. J. (35), koja je uhapšena zbog istih sumnji – navedeno je u saopštenju.

Svi su saslušani u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, koje je sudu i predložilo određivanje pritvora, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Djevojke, njih 26, koje su se bavile prostitucijom mahom su prekršajno kažnjene, a u ovom krivičnom postupku imaće status oštećenih, prenose beogradski mediji.

Devet država EU potpuno ukinulo kovid kontrole za ulazak

Zašto je Mundijal u Kataru kontroverzan