in

Ponovo se oglasila manekenka koja misli da je vidjela Mateja u Minhenu

Manekenka L.A. koje je na svom Instagramu objavila da je u Minhenu videla momka koji je isti nestali Matej Periš otkrila je sve detalje ovog susreta.

Kako je ispričala, ona je mladića koji neodoljivo podsjeća na nestalog Splićanina vidjela dok je sa bebom šetala po ulici.

“Sa mnom je bila i moja mama, koja ga je takođe vidjela, a pošto čita vijesti, znala je kako Matej izgleda i rekla mi je, nakon što je pored nas prošao 3. put, ‘Molim te, pozovi nekog jer taj čovjek ima njega kao ja tebe’, misleći na njegovog oca Nenada”, rekla je ona za “Informer”.

Ona je poslije objavila na Instagramu da je vidjela mladića i zamolila pratioce da joj kažu ako znaju koliko je Matej visok, kako bi bolje uporedila sa dečkom koga je vidjela na ulici.

“Ispostavilo se po opisu ljudi koji su mi pisali da je zaista tako visok. Poslije sam pokušala da stupim u kontakt sa policijom i jedan od mojih prijatelja iz svijeta mode mi je dao kontakt, ali za sada nisam uspjela da pričam ni sa kim”, kaže djevojka.

Ona dodaje da u nedjelju dolazi u Beograd, pa će tamo pokušati da prijavi ono što je vidjela.

“Svakako letim za Beograd u nedjelju pa ću da odem do policije jer vjerujem da je svaka informacija bitna. Žao mi je sto nisam dozvolila mami da ga slika, bilo mi je baš neprijatno… Nadam se da će policija da uradi svoje i nadam se da je to on, ako nije onda je blizanac, prosto je nevjerovatno koliko liče”, rekla je djevojka.

Podsjetimo, Matej Periš nestao je 31. decembra u Beogradu nakon što je izašao iz kluba u kojem je bio sa društvom. Utvrđeno je da je došao do obale Save, ali kamere ga nisu snimile kako ulazi u vodu. Od tada traje intezivna potraga za njim, a u Beogradu je sve vrijeme njegov otac Nenad Periš koji iz dana u dana čeka vijesti o svom sinu.

Andrija Mandic

DF: Blokiraćemo cijelu Crnu Goru ako se napravi dil sa DPS-om

Đorđe Ždrale pušten iz zatvora