in

Načelnik Krim-policije Ninoslav Cmolić: Mala Danka se probudila u autu, a onda je udavljena

Foto: Tanjug

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić je, gostujući, iznio strašno otkriće iz istrage o ubistvu Danke.

Naime, on je u Info jutru na Informer televiziji rekao da su, nakon što su automobilom udarili Danku, osumnjičeni S.J. i D.D. mislili da je mrtva i ubacili su je u gepek, ali je djevojčica bila živa i u jednom momentu se probudila.

“Po njihovim navodima stali su da uriniraju blizu kuće. Kasnije, kad su nastavili, udarili su Danku i onda je stavili u gepek. Na GPS-u je zabeleženo čudno kretanje njihovog vozila. Priče im se ne poklapaju o davljenju deteta, jer se dete probudilo u toku vožnje i suvozač je udavio Danku, a oni ne mogu da se dogovore ko je izvršio davljenje, a kasnije su je bacili na deponiju”, rekao je načelnik UKP i dodao:

“Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubica ima blokadu i ne može da se seti gde je ostavio telo. Činjenica je da se njihove priče poklapaju o detaljima udaraca, ali nisu bili usaglašeni o samom ubistvu deteta. Danka je bila u nesvesti kada su je udarili autom, a oni su mislili da je mrtva pa ih je iznenadilo što se probudila, a jedan od njih je i udavio i na kraju su se ratosiljali tela na deponiji”, ispričao je Cmolić.

Dodik najavio banku koja će raditi unutrašnje platne transakcije

Orban: Međunarodna politika nije bila fer prema Srbima