in

Ljubiša trčao 7 km do policije da prijavi sina nasilnika, umro ispred stanice

Policija Srbije

Ljubiša (72) preminuo je sinoć kasno ispred policijske stanice u leskovačkom selu Pečenjevcu nakon što je policajcima prijavio svog sina nasilnika.

Kako nezvanično saznaje Telegraf, do žustre rasprave između oca i sina sinoć oko 20 sati došlo je u selu Lipovica, sedam kilometara udaljenog od Pečenjevca, a u pravcu Brestovca, na niškom regionalnom putu.

Kako su isticali nezvanično očevici, sin je najvjerovatnije u pripitom stanju nakon bučne svađe mačetom pojurio oca u dvorištu porodične kuće u Lipovici.

Ljubiša je, najvjerovatnije od straha za život, potrčao ka Pečenjevcu gdje je dežurnim policajcima policijske stanice u ovom povrtarskom selu ispričao svoju tužnu priču.

Nakon što je dao izjavu policiji, izašao je napolje, ali se iznenada srušio. Ljekari hitne pomoći koji su brzo pristigli nakon poziva slučajnih prolaznika mogli su samo da konstatuju smrt nesrećnog starca.

Pretpostavlja se da je nesrećni Ljubiša umro prirodnom smrću.

Vrlo brzo na lice mjesta pristigla je i porodica preminulog, a u rodnoj kući u Lipovici kako ističu komšije razlegao se lelek i plač rodbine.

Sudar kod Banjaluke: Više povrijeđenih, intervenisali i vatrogasci

Dodik: To što sada radi opozicija nije najvažnija tema