in

Krivokapić nije nudio ostavku: Održana sednica Vlade Crne Gore, Abazović izašao pred sam početak

Foto: ura.org.me

Sednica Vlade Crne Gore održana je danas, ali joj nisu prisustvovali potpredsednik Vlade Dritan Abazović, kao ni šef diplomatije Đorđe Radulović. Abazović je nešto pre 11 sati napustio zgradu Vlade.

Uoči sednice Vlade, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović kazao je novinarima, da koliko je on upoznat, predsednik Vlade Zdravko Krivokapić neće danas podneti ostavku, prenosi RTCG.

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić potvrdio je da sednici Vlade nisu prisustvovali potpredsednik Dritan Abazović i ministar Đorđe Radulović, te rekao da se na njoj nije raspravljalo o ostavci premijera Zdravka Krivokapića. Kako je naglasio, rade punom parom, sve dok imaju podršku parlamenta, a ukoliko je izgube, moguće je i formiranje nove partije.

„Nije tačno da je Krivokapić ponudio ostavku, niti je bilo reči o tome. Bila je sednica na kojoj su razmatrane regularne obaveze“, kazao je Spajić nakon sednice.

Kako je najavljeno iz Vlade nakon sednice biće objavljeno saopštenje za javnost.

“Ukoliko bude odlučeno da nakon sednice članovi Vlade daju izjave za javnost termin konferencije za medije biće objavljen naknadno”, najavili su iz Vlade Crne Gore.

Odbačena krivična prijava: „Đoković je više puta testiran i potvrde su validne“

Procurila tajna dokumenta: Šta NATO i SAD nude Rusiji