in

Knežević otkrio skandalozan plan: Joanikija i patrijarha hteli da maskiraju u bolničare

Poslanik Demokratskog fronta i predsednik Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević izjavio je danas da se neće smiriti dok se ne utvrde sve činjenice u vezi sa ustoličenjem mitropolita Joanikija, 5. septembra na Cetinju.

Knežević je to rekao na sednici parlamentarnog Odbora, na čiji poziv za saslušanje se nisu odazvali premijer Zdravko Krivokapić i ministar policije Sergej Sekulović.

„Neću se smiriti dok ne saznam da su neki ministri predlagali da se mitropolit i patrijarh maskiraju u medicinsko osoblje da u autu Hitne prođu Belveder. Ako je ovo neki ministar predlagao onda će biti jasno da se Crna Gora ne nalazi na ivici nego u provaliji. Ja ću uraditi sve da se utvrdi istina, ma koliko ona bila bolna – naveo je Knežević“, preneo je podgorički portal Dan.
Rekao je da će štititi ovaj odbor i graditi autoritet parlamenta.

„Ne mogu naterati Krivokapića da se pojavi na sednicu odbora, ali ću insistirati da se on pojavi, jer je to njegova obaveza. Prvi put čujemo da predsednik vlade, nije predsednik vlade“, rekao je Knežević.

Prva tačka dnevnog reda je bila kontrolno saslušanje Krivokapića i Sekulovića na temu:
„Nezakonito upravljanje aktivnostima Uprave policije i ugrožavanje njene političke i ideološke neutralnosti i operativne nezavisnosti“.

Veliki pad turske valute: Nastao cenovni haos, „Epl“ stopirao prodaju

Uznemirujući snimak šokirao region: Žena krvnički tuče djecu