in

Đukanović: Neću dozvoliti da nas zatvore u srpski i ruski svijet

Foto: Depositphotos

Aktuelni predsjednik Crne Gore i kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) na predsjedničkim izborima Milo Đukanović poručio je, na završnoj konvenciji u Podgorici, da neće dozvoliti da Crnu Goru zatvore u “srpski i ruski svijet”, da će uvesti Crnu Goru u Evropsku uniju, dinamizirati ekonomski razvoj i unaprijediti kvalitet života svih građana.

– Nalazimo se pred još jednom velikom pobjedom na predsjedničkim izborima u nedjelju 19. marta – dodao je Đukanović, navodi se u saopštenju DPS-a, prenosi Tanjug.

Podsjetivši da će vanredni parlamentarni izbori biti održani 11. juna, on je naveo da su zato potrebne dvije pobjede građanske i evropske Crne Gore.

– Da obnovimo političku normalnost Crne Gore. Da konačno utihnu gluposti o velikoj i ubjedljivoj pobjedi 30. avgusta 2020, koja je, tobože, oslobodila kako kažu do tada utamničenu Crnu Goru – rekao je Đukanović.

Dodaje da iz tog miljea u predsjedničkoj kampanji imaju četiri kandidata koji i dalje, kako kaže, besramno ponavljaju istu priču – mi smo protiv DPS, protiv Mila i ništa u Crnoj Gori prije 30. avgusta nije valjalo.

Đukanović kaže i da je počeo proces pridruživanja Evropskoj uniji i da će ga dovršiti “tokom narednog mandata”.

Đoković na prinudnoj pauzi

Đurić: Pobjedom čestitati rođendan “Incidentu”