in

Divljao automobilom u Zagrebu pa se zabio u grupu ljudi, tri osobe teško povrijeđene

Pet osoba povrijeđeno je u naletu vozila na pješake sinoć oko 22 sata u Zagrebačkom naselju Buzin. Vozač (23) je pod nadzorom policije i nad njim je u toku kriminalističko istraživanje.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) je precizirala da je 23-godišnjak upravljao mercedesom zagrebačkih registarskih oznaka te je zbog neprilagođene brzine naletio na tri pješaka i jedan automobil koji se potom odbio na još jedan automobil, piše HRT.

Dodali su da je vozač mercedesa, prema izjavama očevidaca, divljao automobilom po parkiralištu i zabijao se direktno prema pješacima i parkiranim automobilima. Dodali su kako se radi o svojevrsnim utrkama na parkingu trgovačkog centra te da su povrijeđeni posmatrači utrka.

U automobilu u koji se zabio 23-godišnjak u Mercedesu bili su žena (na suvozačevom mjestu) i muškarac (na mjestu vozača). Kako je objavila policija, i oni su povrijeđeni.

Dvije osobe povrijeđene nalaze se u KB-u Dubrava, a po jedna je u KBC-u Zagreb, KBC-u Sestre milosrdnice i Klinici za traumatologiju.

Iz policije su saopćili da su tri osobe teško povrijeđene, a da su dvije osobe koje su se nalazile u Mercedesu koji je izazvao nesreću pretrpjele lakše povrede.

Od ponedjeljka novi način plaćanja auto-puta u RS i FBiH, pogledajte detalje

Pucao u lokalu i ubio jednu osobu: Nakon zločina u Novom Gradu oglasila se policija