Supružnici Igor Nešić (41) i njegova supruga Branka (38) nastradali su juče u svom domu u Nišu, a njih je Igorov otac pronašao mrtve u krevetu.

Sve se dogodilo u niškom naselju Branko Bjegović, gdje su u toku noći u snu umrli supružnici Igor (41) i Branka Nešić (38), inače poznati Tiktokeri.

Pretpostavlja se da su se Nešići ugušili tokom noći od trovanja plinom, koji su koristili za grijanje i kuvanje.

Tragedija se dogodila 27. novembra, a tijela je u sobi pronašao Igorov otac, kada je oko podneva nakon obavljenog posla u gradu došao kući.

– Kad sam ušao kod njih u sobu vidio sam da Igoru visi ruka pored kreveta. Noga je bila isto pored kreveta. Dozivao sam ga: “Igore, Igore”. Nije reagovao. Njegova supruga je ležala pored. Priđem, pipnem ga po licu, bio je hladan. Pokušao sam vještačko disanje, ali nije reagovao. Ohladio se načisto – ispričao je Miroslav.

Borili se za potomostvo

Branka je bila domaćica, a Igor je radio preko posredničke firme u okviru Duvanske industrije Niš. Kuća u kojoj su živjeli je u izgradnji, tek stavljena pod krov, u hodnicima su još građevinski materijali.

Nakon tri godine braka bili su riješeni da imaju porod, pa su se odlučili i da probaju s vantjelesnom oplodnjom.

U njihovoj Zejtinličkoj ulici kažu da je među njima dvoma bila iskrena i velika ljubav.

Igorov brat Saša je ispričao da su njegovi brat i snaja spavali jedno pored drugog u svojoj sobi i tako preminuli.

– Bio sam na poslu kada se to dogodilo. Oni su se odlučili da svoju sobu griju na šporet na kome su i kuvali, a on je na plin. Boca je do vrha bila napunjena par dana prije tragedije. I sada, sistem je tako izgleda napravljen, da boca kada je puna emituje toplotu kroz rernu koja je tom prilikom otvorena. I to grije odlično, ali kada se količina plina u boci smanji, onda krene da pušta plin u rerni. I samim tim gas izlazi napolje. Oni su spavali i tako se dogodila tragedija. Taj šporet na plin je skoro kupljen – objašnjava Saša i dodaje da je možda nesreća mogla da se izbjegne da se neko od njih dvoje probudio usled jakog mirisa plina.

Bili su stvoreni jedno za drugo

Prema njegovim riječima, Branka i Igor su bili stvoreni jedno za drugo.

– Otac i ja smo im nedavno predlagali da se greju na šporet na drva, ali njih dvoje su rekli “ovako na plin je ekonomičnije i čistije”, tako da smo to ispoštovali. O tom plinu i grijanju je isključivo Igor brinuo. Igor i Branka su bili sjajan bračni par. Ja sam radio pri vojsci pa sam dao otkaz kako bi se vratio ovde da radim i podigao sam kredit da postavimo krov, panele i drugo na kući – objašnjava Saša.

Igorov brat kaže da je bio užasnut kada je došao kući s posla i saznao za porodičnu tragediju jer mu otac nije javio, vjerovatno da se mnogo ne uznemiri zbog bratovljeve smrti. Igor i Branka su zajedno sahranjeni 29. novembra.

Upoznali se u emisiji “Provodadžija”

Supružnici su se, prema riječima njihovih prijatelja, upoznali u popularnoj televizijskoj emisiji “Provodadžija“, čija je i namjena da spoji dvoje ljudi koji traže ljubav.

Igor je bio aktivan i na svom Tiktok nalogu, a bio je poznat kao Giga, gdje je objavljivao razne smiješne klipove, a zarad humora često je stavljao i periku kako bi svojim pratiocima bio zanimljiviji i kako bi ih razveselio.

Na društvenim mrežama, Igor i Branka, često su objavljivali zajedničke fotografije, a oboje su posebno voljeli fotografiju sa njihovog vjenčanja. Kako se može vid‌jeti na njihovim profilima, samo deset dana prije smrti oni su proslavili godišnjicu braka.Izvor:
Share.