in

Bivši Pacolijev savjetnik platio ljekaru da mu ubije ženu?!

Policija tzv. Kosova uhapsila je bivšeg savjetnika Bedžeta Pacolija Naima Murseljija zbog sumnje da je umiješan u ubistvo svoje supruge Ljiridone Murselji, prenosi Indeks onlajn.

Policija je u koordinaciji sa tužilaštvom takozvanog Kosova izvršila pretres na dvije odvojene lokacije u Đakovici i tom prilikom su uhapšena dva lica, navedeno je u saopštenju.

Kako su naveli, pored Murseljija, uhapšena je još jedna osoba osumnjičena za ubistvo Ljiridone Murselji. Izvršilac je poslije današnjeg hapšenja priznao policiji da je ubistvo naručio suprug ubijene.

Koha dodaje, pozivajući se na neimenovane izvore, da je ljekar opšte prakse, koji se sumnjiči da je izvršio ubistvo, priznao policiji zločin i rekao da ga je platio Naim Murselji.

Policija je u naknadnom saopštenju navela da se ubistvo dogodilo u sredu uveče oko 20.20 časova u jednom od predgrađa Prištine te da su ljekari Hitne pomoći na licu mjesta zatekli osobu u automobilu bez znakova života. Ljekarska ekipa je konstatovala smrt nastradale, navedeno je u saopštenju u kome se dodaje da je ubistvo izvršeno iz vatrenog oružja.

Osnovno tužilaštvo u Prištini potvrdilo je da su dvije osobe uhapšene, među kojima je suprug ubijene, nakon slučaja koji je prvobitno okarakterisan kao “pljačka koja je rezultirala ubistvom”. Prištinski mediji u četvrtak su objavili da je Ljiridona Murselji ubijena nakon pucnjave u automobilu, u kojem je bila sa porodicom.

Pogledajte najstarije srpsko drvo, posadio ga je car Dušan Silni

U međunarodnoj akciji na području Srpske uhapšene 23 osobe