Gradski odbor PDP Trebinje saopštio je da Nebojši Vukanoviću smeta svako koga ne može da potčiniti ili politički pobijediti.

Kako navode, zasmetali su im njegovi komentari na račun Draška Stanivukovića i Slavka Vučurevića. Tvrde i da Vukanović ima namjeru da razbije trebinsjki PDP jer ne može da pomiri sa neuspjehom svoje liste, a i da tako pokušava da dođe do još jednog mandata narodnog poslanika.

Ovo je samo još jedna od trzavica na relaciji Nebojša Vukanović – ostatak opozicije.

Podsjećamo, narodnni poslanik iz Trebinja nije došao ni na sastanak opozicije, koji je održan prije nekoliko dana u Banjaluci. Tada je poručio da neće biti dio tima kojeg finansiraju stranci.Kako navode, zasmetali su im njegovi komentari na račun Draška Stanivukovića i Slavka Vučurevića. Tvrde i da Vukanović ima namjeru da razbije trebinsjki PDP jer ne može da pomiri sa neuspjehom svoje liste, a i da tako pokušava da dođe do još jednog mandata narodnog poslanika.

Ovo je samo još jedna od trzavica na relaciji Nebojša Vukanović – ostatak opozicije.

Podsjećamo, narodnni poslanik iz Trebinja nije došao ni na sastanak opozicije, koji je održan prije nekoliko dana u Banjaluci. Tada je poručio da neće biti dio tima kojeg finansiraju stranci.

Share.