Prijedorčanin A.L. poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se kasno sinoć dogodila u mjestu Tukovi kod Prijedora, dok je jedan maloljetni motociklista teško povrijeđen.

hemofram
U nesreći su učestvovala trojica motociklista – stradali A.L, povrijeđeni maloljetnik, te Prijedorčanin K.Č, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Povrijeđeni maloljetnik prevezen je na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, a policija je obavila uviđaj na mjestu nesreće.

“Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, a poseban apel upućujemo biciklistima i motociklistima da se pridržavaju propisanih pravila učestvovanja u saobraćaju i da budu oprezni prilikom kretanja u nepovoljnim veremenskim uslovima kada su mokri kolovozi”, navode u Policijskoj upravi Prijedor.

Portal “Info Prijedor” navodi da je do nesreće došlo kada su se sudarila tri skutera.

Svjedok događaja ispričao je za pomenuti portal da su mladići brzo vozili iako je bila velika magla.

“Projurili su pored mene tri mladića na skuterima prema Žegeru. Iako je bila magla brzo su vozili i preticali su jedno vozilo i nedaleko od tog mjesta čuo se prasak i lom. Jedan mladić je ležao na cesti dok je drugi završio u kanalu pored puta. Bilo je jezivo”, rekao je za Info Prijedor očevidac koji je hjeo da ostane anoniman.

(Foto: Info Prijedor)

Share.