V.M. (43) iz Teslića zadobio je teške povrede u noći sa subote na nedjelju u Derventi, nakon što je nakon što je pao sa drugog sprata balkona stana.

On je bio kod partnerke. Da stvar bude gora, pao je pred sinom i bivšim suprugom njegove partnerke, koji su ga dodatno premlatili na betonu ispred zgrade.

Kako “Novosti” pišu, nakon bračnog brodoloma derventske porodice, žena S. S. (46) iznajmila je stan, sa mlađim sinom. Tu je, u nedjelju dva sata poslije ponoći, i upraćen dolazak njenog novog partnera iz Teslića, od strane povrijeđenog sina i bivšeg supruga.

“Mehmed F. (51) i njegov stariji 19-godišnji sin student, zalupali su na već zaključana vrata stana. Uvidjevši razbjesnile muškarce na špijunki, S. S. se očito nije usudila da otključa vrata. Čuvši lupu i galamu, pretpostavlja se da je to, međutim, učinio mlađi sin koji je spavao u stanu”, priča izvor upućen u ovu nesvakidašnju dramu.

Sin i otac navaljuju na vrata spavaće sobe, u koju se zaključao preplašeni Teslićanin.

“Uvidjevši da pod udarcima ruku i nogu popuštaju i sobna vrata, V.M. je pobjegao na balkon stana. Ubrzo potom ostao je bez zaštite i tih vrata. Ostala je dilema da li se, usljed obilne kiše, okliznuo u pokušaju da se premjesti i sakrije na nekom drugom balkonu, ili je jednostavno sam odlučio da spas potraži skokom sa drugog sprata na pločnik”, navodi izvor.

Polomio pete

Vlado M. je odmah pri padu polomio pete, odnosno obje noge, ali to nije bio kraj njegovih muka.

“Otac i sin su ga još sa balkona uočili kako puzeći pokušava da pobjegne i spase glavu. Oni su ga odmah tu sustigli, odvukli iza nekih drva i počeli da rukama i nogama mlate. Njegovo zapomaganje probudilo je usnule sugrađane koji su alarmirali policiju i Hitnu pomoć, što je i bio spas za Teslićanina”, prenosi jedan od očevidaca.

Share.