Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić danas boravi u zvaničnoj posjeti Banjaluci, a na poziv gradonačelnika Draška Stanivukovića koji je isti uputio 14. maja.
Za Karićevu, Stanivuković ima vremena, ali ne i za djecu sa Kosova i Metohije, koja su proteklih dana boravila u Republici Srpskoj.

Njih više od 400, ako uopšte zna taj podatak gradonačelnik Banjaluke, kroz projekat “Spojimo djecu KiM i Republike Srpske”, boravili su u gradovima i opštinama Srpske poput Prijedora, Jezera, Prnjavora, Trebinja, Čelinca, Šamca, Broda i Milića.

Šta više, Stanivuković se nije ni udostojio oglasiti za bilo kakvo učešće grada Banjaluka u pomoći ili gostoprimstvu za ove mališane koji su s nestrpljenjem čekali da posjete svoje drugove u Srpskoj.

Mjesta za njih nema, ali ima za Benjaminu Karić koja je odmah po izricanju drugostepene presude generalu Ratku Mladiću pohrlila na društvenu mrežu Fejsbuk kako bi brže bolje likovala sramnu presudu u kojoj su svako pravo i pravda pregaženi.

Karićeva se tu nije zaustavila. Sa napadima na Srbe nastavila je podrživši isto tako sramnu Rezoluciju koja je prije nekoliko dana izglasana u Parlamentu Crne Gore.

Share.