Pod sloganom – “Mi nismo rivali, mi smo drugari”

“Kao organizator OFK “United” Bijeljina možemo sa ponosom da kažemo da je spuštena zavjesa na Prvu “DJEČIJU ZIMSKU LIGU” 2022, koja je, uspješno završena. Raduju nas brojne pohvale i pozitivni komentari koje smo dobili tokom trajanja lige i koje dobijamo sad po završetku lige. Drago nam je da smo uspjeli da organizujemo i da na kraju dobijamo podršku da smo uradili pravu stvar, što smo preuzeli incijativu i organizaciju lige na sebe, a sve na dobrobiti djece.” istekli su organizatori.

U punih jedanaest takmičarskih dana tokom zimskog raspusta od 03.01. pa sve do 21.01. odigrano je preko 120 utakmica u 7 uzrasnih kategorija i 11 različitih klubova i škola fudbala sa područja Bijeljine i Ugljevika.

“Drago nam je da je kompletna liga protekla bez ijednog najmanjeg incidenta. To jest da je kompletna pažnja svih učesnika lige bila na kvalitetu same igre i na što boljem prikazu invidualnih sposobnosti svakog učesnika u ligi, bez pritiska na rezultat. Rezultat je bio u drugom planu. Posebnu pažnju publike izazvali su najmlađi učesnici lige koji imaju samo 6 godine (2015. godište) i oduševili sve prisutne i izmamili im osmehe na lice”, dodali su iz “Dječije zimske lige”.

Ambasadori lige su: Milan Savić (FK Čukarički), Damjan Krajišnik (FK Metalac GM), Dragan Došlo (FK Radnik B.), Nikola Lakić (FK Borac BL).

Na Prvoj “DJEČIJOJ ZIMSKOJ LIGI” su nastupili sledeći klubovi i škole fudbala:️ FK Radnik Bijeljina, FK Zenit Bijeljina️, ŠF Soccer Kids Bijeljina, ŠF Miloš Obilić Novo Naselje Janja, ️ŠF Nacional Bijeljina, ️OFK United Bijeljina, FK Proleter Dvorovi, ŠF Mladost Patkovača, ŠF Sloga 94 Bijeljina, ŠF Podrinje Janja, ŠF Mali Šampioni Ugljevik.

“Zahvaljujemo se svim klubovima na učešću na ovogodišnjoj “DJEČIJOJ ZIMSKOJ LIGI” i već sad najavljujemo sledeću za koju se nadamo da će biti još bolja i uspešnija!”, poručili su organizatori Lige.

Izvor: Bijeljina danas

Share.