U velikoj sali Centra za kulturu, 22. i 23. januara možete pogledati tri filma: Zlatni dečko, Pjevajmo 2 i Kliford – veliki crveni pas.

22.1.2022. GODINE (SUBOTA):

– FILM: “PJEVANJE 2” u terminu od 16:00 časova

– FILM “ZLATNI DEČKO” u terminima od 18:00 i 20:00 časova

23.1.2022. GODINE (NEDELJA):

– FILM “KLIFORD – VELIKI CRVENI PAS” u terminu od 16:00 časova

– FILM “ZLATNI DEČKO” u terminima od 18:00 i 20:00 časova

Zlatni dečko

Režiser: Ognjen Janković

Glumci: Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina

Žanr: Sport, Drama

Trajanje: 90 min

Opis: Ovo je priča o Denisu Markoviću mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Ovo je priča o novom Maradoni. Ovo je priča gdje vas sve može ili ne može odvesti talenat. Ovo je priča o drugoj šansi…

Pevajmo 2 – 3D sinhronizovano

Glumci: Dragana Milošević, Iva Manojlović, Marko Marković, Milan Antonić, Predrag Damnjanović, Slobodan Stefanović

Režija: Garth DŽenings

Žanr: Animirani, Avantura, Komedija

Opis: U vrijeme novogodišnjih praznika, novo poglavlje u sjajnoj animiranoj franšizi kompanije Ilumination stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pjesmama, dok se uvijek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svjetskoj prijestonici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju da nagovore najzabavniju rok zvijezdu na svijetu – koju glumi globalna muzička ikona Bono Vox, po prvi put u animiranom filmu – da im se pridruži.

Kliford – veliki crveni pas

Režija: Volt Beker

Žanr: Animirani, Avantura, Komedija

Jezik: sinhronizovano

Opis: Kada srednjoškolka Emili Elizabet sretne magičnog spasioca životinja koji joj poklanja malu crvenu kucu, ona nije očekivala da će se probuditi i pronaći ogromnog psa od tri i po metra u svom malom stanu u Njujorku. Dok je njena samohrana mama poslovno odsutna, Emili i njen zabavni, ali impulsivni ujak Kejsi kreću u uzbudljivu avanturu u kojoj će naši junaci da gricnu Veliku jabuku. Na osnovu voljenog lika iz omiljenih knjiga, Kliford će naučiti svijet kako se voli veliko.

Ulaznice po cijeni od 4 KM mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu.

Izvor: Bijeljina danasIzvor:
Share.