U saobraćajnoj nesreći koja se u petak naveče dogodila na gradskoj zaobilaznici u Bijeljini poginule su Danica Kešelj (51) i Nada Kešelj (71), njena majka.

Kako se saznaje, Danica Kešelj je bila monahinja.

Još uvijek nije utvrđen zvaničan uzrok koji je doveo do ove teške saobraćajne nesreće, ali se nezvanično saznaje da se automobil “pežo” u jednom trenutku našao na suprotnoj traci kolovoza. Prema prvoj informaciji, došlo je do sudara “pežoa” i “golfa”.

Kćerka je od zadobijenih povreda preminula na licu mjesta, dok je majka preminula u sanitetskom vozilu na putu do bijeljinske bolnice.

Na terenu su bili i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina i pomogli su oko izvlačenja tijela nesretnih žena iz automobila.

Mile Spasojević, starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina kaže da je stanje na licu mjesta bilo jezivo, je su vatrogasci morali sjeći dijelove automobile da bi vozača auta, D.K. koja je preminula za volanom, mogli izvući iz vozila, kao i njenu teško povrijeđenu majku.

Bojana Lazarević, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini, potvrdila je da su u ovoj nesreći poginule majka i njena kćerka, koja je bila za volanom.

Više detalja o uzrocima koji su doveli do ove teške saobraćajne nesreće biti poznato nakon što se izvrši obdukcija tijela nesretnih žena, piše Avaz.

Share.