Odbornici Skupštine grada Bijeljina, na sjednici koja će se održati 29. juna, razmatraće Izvještaj o izvršenju budžeta Grada Bijeljina za prva tri mjeseca ove godine i Konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta Grada Bijeljina za 2021. godinu.

Na dnevnom redu sjednice naći će se Izvještaj o poslovanju JP „Direkcija za izgradnju i razvoj grada” za 2021. godinu sa planom rada i procijenjenim prihodima i rashodima za 2022. godinu.

Odbornici će, između ostalog, razmatrati Izvještaj o radu JU Gradsko pozorište „Semberija” za prošlu godinu sa planom rada za 2022. godinu, Izvještaj o radu bijeljinskog Doma zdravlja za prošlu godinu i planom rada za ovu godinu.

Skupština će raspravljati o izvještajima o radu i funkcionisanju u JP „Gradska toplana”, JP „Eko-dep”, JKP „Gradsko groblje”, Informaciji o stanju nezaposlenosti i zaposlenosti na području Bijeljine, Informaciji o realizaciji proljetne sjetve u ovoj godini.

Na dnevnom redu, kako je najavljeno iz Skupštine, naći će se i Informacija o preduzetim mjerama i aktivnostima iz Akcionog plana za otklanjanje nepravilnosti i nedostataka po Izvještaju Glavne službe za reviziju javnog sektora RS od 29. decembra 2021. godine.

 

Izvor: Semberija InfoIzvor:
Share.