Ko ih i kako liječi sve više se brinu Semberci. Starija žena, pacijent u bijeljinskoj bolnici, jedva je preživjela operaciju u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Tokom operacije, bukvalno joj je probijen dušnik zbog, po svemu sudeći nečijeg nestručnog djelovanja, saznajemo iz dobro upućenog izvora.

Nakon toga, pacijent je hitno transportovan u UKC Republike Srpske i spasen mu je život.

Rukovodstvo bijeljinske bolnice na upite ATV-a, skoro da se nije ni oglasilo pa tako smo ostali uskraćeni za važne informacije o skandalu tokom operacije pacijenta.

Tek nakon objave ATV-a služba za informisanje se oglasila i to priznanjem da su naši natpisi tačni.

Kako se liječe pacijenti u Bijeljini pitaju se i građani na društvenim mrežama koji u komentarima na ovu vijest iznose da su nezadovljni bijeljinskom bolnicom.

Komentari na društvenim mrežama
Vijest o skandaloznom pristupu u liječenju u bijeljinskoj bolnici otvorila je nove teme o tretmanu u ovoj ustanovi.

“Žali Bože onakvog objekta ko sve radi tu, čast izuzecima. Nadam se da je pacijentkinja u redu. To su najveći kasapini i nestručna lica. Ja samo znam da ni klinike po Beogradu ne mogu da saniraju problem koji oni naprave, ja tu ne bih otišao da ušijem prst, kamo li šta više”, neki su od komentara.

Ovo nije jedina primjedba u posljednje vrijeme na neodgovoran pristup u ovoj medicinskoj ustanovi.

Nekoliko pacijenata sa prelomima tvrdi da su povrede koje su zadobili u bolnici u Bijeljini okarakterisani kao ugruvavanje, dok su na snimcima urađenim u drugim ustanovama ljekari ustanovili ozbiljne povrede.

Ovo su samo neke od činjenica koje pokazju da nije sve tako sjajno u ovoj ustanovi, kako se želi predstaviti javnosti.

Da u bijeljinskoj bolnici ne cvjetaju ruže pokazuju i brojni ljekari koji su dali otkaze, neki i kojima je ostalo samo par godina do penzije, kao i brojni stručnjaci koji se nisu vidjeli u ovoj ustanovi zbog brojnih svakodnevnih pritisaka kojima su izloženi.Izvor:
Share.