Pripadnici Policijske stanice Bijeljina podnijeli su danas izvještaj nadležnom Tužilaštvu protiv muškarca čiji su inicijali D.T. (op.a. Dragiša Tanacković), osumnjičenog za napad na sugrađanina i nanošenje povrede glave.

Izvještaj je na osnovu preduzetih mjera i radnji dostavljen Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina o počinjenim krivičnom djelu teška tjelesna povreda, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Iz policije navode da je osumnjičeni D.T. (op.a. Dragiša Tanacković) u srijedu, 22. februara, u naselju Velika Obarska fizički napao oštećenog (op.a. Brano Grujičić) i nanio mu povrede glave.

Podsjećamo, nedavno je došlo do sukoba između direktora bijeljinskog Vodovoda Dragiše Tanackovića i aktiviste SDS-a Brane Grujičića.

Sukob

Tokom boravka na jednoj vikendici došlo je najprije do verbalnog sukoba, gdje je Grujičić prozivao Tanackovića, kome je na kraju kap prelila čašu te je prebio stranačkog kolegu.

Ljubiša Petrović je inače protiv toga da Tanacković uzme mandat u Skupštini, te se priča da je zbog toga i ostalih stvari Tanacković već neko vrijeme nezadovoljan Petrovićem i želi da ga napusti.

Sve ovo kulminiralo je tučom, koja je rezultirala i tjelesnim povredama.

Share.