13. kolo prve M-tel lige Republike Srpske u rukometu pripalo je raspoloženoj ekipi RK Bijeljina. RK Kotor Varoš – RK Bijeljina 28:36

U ekipi Kotor Varoši najraspoloženiji su bili Radić Rajko sa 7 postignutih golova, iskusni Dražen Zarić 6, Jurić Miloš 5.

U gostujućoj ekipi iz Bijeljine ponovo je u napadu je nepogrešiv bio bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Bakir Buljugija koji je postigao 10 golova iz isto toliko pokušaja.

Latinović Dejan je postigao 6 golova, Žuža Miloš 5, Stevanović Mladen 4, Živanović Stefan 3, Jevtić Luka 3, Vidaković Sredo 2, Marković Darko 2, Škorić Relja 1.

Na golu Bijeljine zbog izostanka prvog golmana Đorđa Đerića priliku su dobili i iskoristili talentovani golmani Ostojić i Žarković.

David Ostojić 2007. godište je imao 9 odbrana, Dejan Žarković 2003. godište je 8 puta zaustavio šut domaće ekipe iz Kotor Varoši.

Pored golmana u odbrani gostujuće ekipe iz Bijeljine posebno raspoloženi su bili Relja Škorić i Darko Marković koji su odlično zatvorili sredinu odbrane.

Izvor: Bijeljina Danas

Share.