Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice, koji je ranjen u Bijeljini, otpušten je iz bijeljinske Bolnice “Sveti vračevi” u dobrom opštem stanju, sa ranom bez znakova infekcije, izjavio je jutros Srni hirurg Željko Pejović.

Pejović je podsjetio da je policajac, koji je juče otpušten iz Bolnice “Sveti vračevi”, u ovu ustanovu primljen u petak, 5. novembra, sa prostrelnom ranom lijeve natkoljenice, bez povrede kosti.

“Trebaće mu još nekih desetak dana za fizikalni tretman i potpuno oporavljen vratiće se u svoju jedinicu i normalan život”, napomenuo je Pejović.

Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice čiji su inicijali P.K. ranjen je u Bijeljini u pokušaju da zaštiti lice iz ovog grada koje je fizički napalo više lica sa područja Brčko distrikta, saopšteno je ranije iz Policijske uprave Bijeljina.

Ranjeno je i lice iz Brčkog čiji su inicijali O.P.

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina predali su juče bijeljinskom Okružnom javnom tužilaštvu lice iz ovog grada čiji su inicijali M.E, koje je pomagalo u krivičnom djelu u kojem je ranjen pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice.

Izvor: Srna

Share.