J.L. iz Bijeljine uhapšena je zbog sumnje da je u jednom lokalu nožem pokušala ubiti vanbračnog supruga S.L. koji je povrijeđen u predjelu grudnog koša, a zatim kako saznajemo pozvala policiju i prijavila da je u samoodbrani povrijedila muža.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Bijeljena sinoć oko 18,10 časova prijavljeno je da je u u lici Račanska u ugostiteljskom objektu došlo do fizičkog napada muškarca prema ženi te da je nakon toga uslijedio napad nožem od strane žene J.L. prema muškarcu S.L.

“Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, lišili su slobode lice J.L. zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju. S.L. je povrijeđen u predjelu grudnog koša i hospitalizovan u Medicinskom centru Bijeljina i nije životno ugrožen”, navode iz polcije.

Alkotetsiranjem žene J.L. utvrđeno je da ima 1,08 gr/kg alkohola u organizmu.

Uz nadzor i prisustvo postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske uprave Bijeljina.

“Nakon završene kriminalističke obrade lica i dokumentovanja predmeta, oba lica će biti prijavljena tužlaštvu zbog počinjenih krivičnih djela, lice J.L. zbog krivičnog djela Ubistvo u pokušaju, dok će lice S.L. biti prijavljen zbog krivičnog djela nasilje u porodici”, navode iz policije.Izvor:
Share.