Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, primio je predstavnike Omladine MZ Ledinci, i njihovog koordinatora Srđana Velju. Povod za prijem bili su brojni uspješni projekti i akcije koje su, ovi vrijedni mladi ljudi, do sada realizovali.

Gradonačelnik je naročito bio oduševljen učešćem ovih omladinaca iz Bijeljine u takmičarskom projektu „Eko izazov – Učinimo svoju zemlju još ljepšom“ gdje su se uspješno predstavili među ljudima kojima je stalo do lijepe i zdrave životne sredine.

Naime, mladi u ovoj MZ, puni su entuzijazma, posebno kada su u pitanju sportski tereni koje su sami napravili, uredili i sada ih dalje održavaju, uređuju, sade drveće i kose travu.

Koordinator ove neformalne grupe je Srđan Veljo koji ima i najviše zasluge za uređenje sportskog terena, na kojem se sportskim aktivnostima svakodnevno bave osnovci i srednjoškolci, iz bijeljinskog naselja Lednici.

Prepoznavši sav njihov trud, rad kao i želju da svoju okolinu i naselje učine ljepšim i zdravijim, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je istakao da će uskoro biti predstavljeno idejno rješenje za sportske terene na Ledincima.

Tereni bi tim rješenjem trebali biti jasno definisani i pružiti prostor mladima da se pored fudbala, bave i drugim sportskim aktivnostima.

Izvor: Gradska upravaIzvor:
Share.