Omladinska organizacija „Vizija mladih“ sinoć je u galeriji Centra za kulturu organizovala svečanost povodom uspješne realizacije “Bijeljinskog korzoa”, kao i potpisivanje memoranduma sa svojim saradnicima.

Memorandumi su potpisani sa Gradskom upravom, Omladinskim savjetom Republike Srpske, Pedagoškim fakultetom, Udruženjem studenata prava „IUSTITIA”, Ekonomskom školom u Bijeljini, Tehničkom školom „Mihajlo Pupin”, Poljoprivrednom i medicinskom školom, Gimnazijom „Filip Višnjić”, Centrom za kulturu „Semberija”, Udruženjem „Roditelji za prava djece”, Udruženjem „Porodični krug”.

Predsjednik Omladinske organizacije „Vizije mladih” kaže da „Zimski korzo” predstavlja najveći projekat u čiju realizaciju je uključen veliki broj saradnika i volontera.

„Ovaj projekat je posjetilo oko 20.000 ljudi, učestvovalo je oko 300 učesnika, preko 50 saradnika i zaista veliki projekat”, dodala je Mićić.

​Gradonačelnik Ljubiša Petrović, istakao je da će Grad Bijeljina uvijek podržati mlade Bijeljince, njihove ideje, kao i Udruženje „Vizija mladih” i njihove akcije.

„Sama činjenica da su za kratko vrijeme prepoznati kao jedna od najaktivnijih omladinskih organizacija u našem Gradu govori puno o njima, ekipa koja je puna entuzijazma, vedrine i ideja. Neće biti neskromno ako im pripišemo pohvale za Zimski korzo koji je trajao u ove praznične dane. Naše šetnje Zimskim korzoom bile su lijepe i pune novih iskustava i trenutaka za pamćenje. Družili smo se, smijali, đuskali, kitili jelku, dijelili poklone, pjevušuli melodije, fotografisali i ušli zajedno u Novu 2022. godinu za koju se svi nadamo da će biti bolja i uspješnija”, rekao je Gradonačelnik Petrović.

On je dodao da je „Vizija mladih” bila organizator i podrška, za godinu dana koliko postoje, velikom broju akcija i događaja kojima se promoviše omladinsko organizovanje, briga za mlade, za očuvanje porodice kao osnovnog stuba našeg društva, zaključio je Petrović.

Izvor: Bijeljina Danas / Grad Bijeljina

Share.