Period novogodišnjih i božićnih praznika sa sobom nosi posebnu magiju okupljanja, darivanja, ljubavi i druženja sa porodicom i prijateljima što svakako predstavlja jedinstveno mesto u srcu svakog čoveka.

Centar za edukaciju i istraživanje iz Bijeljine kroz svoje projektne aktivnosti godinama unazad u saradnji sa partnerima i prijateljima aktivno radi na unapređenju kvaliteta života mladih kako u Bijeljini tako i šire. Zajedno sa Omladinskim centrom “Vermont” iz Brčkog realizovano je preko 50 projektnih aktivnosti do sada, a taj broj će nastaviti da raste u budućnosti.

Sinoć je Centar za edukaciju i istraživanje iz Bijeljine (CER) u hotelu Drina u Bijeljini tradicionalno već sedmu godinu za radom organizovao podelu novogodišnjih paketića našim prijeteljima i mališanima iz socijalno ugruženih kategorija iz Osnovne škole “Knez Ivo od Semberije” i Osnovne škole “Meša Selimović” iz Janje.

Ovogodišnju podelu paketića finansijski su podržali Omladinski centar “Vermont” iz Brčkog i Estetski centar “Dermamedic” iz Bijeljine.

Na samom otvaranju Gradonačelnik dr Ljubiša Petrović pozdravio je sve prisutne, zahvalio se organizatorima na dugogodišnjem trudu koji ulažu u cilju unapređenja života mladih u Bijeljini, te svima poželeo dobro zdravlje i mnogo uspeha u Novoj 2022. godini.

Nakon pozdravne reči gradonačelnika Petrovića, tim animatora “Klovn Zvrle” je odigrao dečiju predstavu “Čekajući Deda Mraza” te podelio sto paketića prisutnim mališanima.Izvor:
Share.