U akciji “Neon” uhapšeno je osam osoba i pronađeno je deset kilograma i 230 grama speda i tri kilograma i 122 grama skanka.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Bijeljina uhapšeni su N.S., A.K., B.R., M.Đ., S.J., B.S., S.G. i R.Đ, dok se za M.T. traga.

Dodali su da je tokom provođenja akcije pronađena i privremeno oduzeta jedna improvizovana labaratorija za proizvodnju opojne droge, oko deset kilograma i 230 grama spida, 22 litra metanola, jedna veća digitalna vaga, određena količina novca, tri kilograma i 122 grama skanka, 3,5 litra amfetaminskog ulja, kokain, veći broj mobilnih telefona, tri poluautomatske puške i veći broj predmeta koji se koriste za proizvodnju spida na kojima se nalaze tragovi opojne droge.”Akcija je spovedena na području Bijeljine na 15 lokacija koju koristi devet lica, od čega je jedno lice i lokacija na području Tuzle. Protiv uhapšenih će biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodanja i promet opojnih droga, a biće predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini”, naveli su iz Policijske uprave Bijeljina.

Akcija su sproveli policijski službenici Policijske uprave Bijeljina u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Share.