Saša Trivić, predsjednik Unije Udruženja poslodavaca Republike Srpske, podnio je ostavku sa ove pozicije, a kako ističe ne postoje nikakve šanse da ga iko ubijedi da ostane predsjednik Unije.

On je ostavku podnio još prije dva mjeseca, ali ona nije bila poznata javnosti do danas.

“Podnio sam prije dva mjeseca ostavku na funkciju predsjednika Unije Udruženja poslodavaca Republike Srpske. Ne želim više da pričam o minamalcu i o platama koje mi kao ne damo. Želio sam da se društvo razvija, ali izgleda da se trenutno ne možemo dogovoriti oko toga. Ne želim da učestvujem u svađama. Dogovaramo se ko će biti novi predsjednik. Nema nikakve šanse da me ubijede da ostanem predsjednik”, rekao je Trivić za “MojuHercegovinu”.

Naime, ovih dana Inspektorat je zatvorio Trivićevu “Manju” u centru Banjeluke, a potom su uslijedile i kontrole njegovih ostalih poslovnica.

Kako je istakao, “X”, odnosno nekadašnji “Twitter” je njegov veliki problem i da polovina njegovih problema dolazi upravo s ove društvene mreže.

“Mnogi su mi rekli da moram da se maknem odatle. Svjestan sam toga. Genetika je takva. Imam potrebu da kažem šta mislim. U suprotnom se osjećam zarobljeno. Bar pola mojih životnih problema dolazi zbog ‘Twittera’. Znam da pretjerujem. Kad nema dijaloga, onda postoji ‘Twitter’. To je moj vapaj za razgovorom”, istakao je on.Izvor:
Share.