“Republika Srpska je tu i nijedan Bakir to ne može promijeniti. Ako ti se ne sviđa, putuj Bakire gdje ti je volja!”

Napisala je to na Fejsbuku Jelena Trivić, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpsk (PDP).

“Bakire ne prijeti, jadan si čim to činiš. Ne krij svoju slabost iza tako zapaljivih riječi. Sigurno osjećaš svoj politički kraj pa ideš na sve ili ništa”, rekla je Trivićeva i dodala:

“Srbi ne idu nigdje. Ovo je zemlja naših predaka, omeđena moštima svetaca i mučenika, učvršćena junaštvom srpskih heroja. Republika Srpska je naša otadžbina! Republika Srpska je činjenica! Republika Srpska je Dejtonom zagarantovana! Republika Srpska je tu i nijedan Bakir to ne može promijeniti. Ako ti se ne sviđa, putuj Bakire gdje ti je volja!”, napisala je Trivićeva.

Ona je naglasila da Srbi nisu bježali od Osmanlija, nisu bježali od ustaša i nacista, nisu bježali od mudžahedina, pa neće bježati ni od propalog političara.

“Svi oni ostaše na smetljištu istorije, i Osmanlije, i ustaše, i nacisti, i mudžahedini, spremi se i ti jer drugog oktobra odlaziš na smetljište istorije.
Ako ne pobjegneš prije toga, znaj da ćeš biti predmet rada pravosudnih institucija”, istakla je Trivićeva.

“Bakire, Srbi ne idu nigdje, a ti ćeš sigurno na put! U inostranstvo ili ustanovu zatvorenog tipa, zavisiće od brzine”, poručila je Jelena Trivić.

Prof. dr Jelena Trivić je kandidat opozicije za predsjednika Republike Srpske.

Share.