Prava drama odvijala se sinoć u mjestu Karanovac kod Petrova kada je pijani vozač napao policajca i vukao ga automobilom 100 metara.

Prethodno je vozač kontrolisan na regionalnom putu prilikom čega je utvrđeno da isti upravlja automobilom pod dejstvom alkohola od 1,94 g/kg.

“Nakon što je navedenom licu saopšteno da je lišeno slobode isto je odgurnulo policijskog službenika a potom startovalo i pokrenulo vozilo oglušivši se o sve naredbe policijskog službenika”, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Potom je, kako navode iz policije, policajac fizičkom snagom pokušao da zaustavi vozača, koji ga je vozilom vukao oko 100 metara.

Policijski službenici Policijske stanice Petrovo sinoć su oko 21.55 časova uhapsili lice inicijala I.S. sa područja opštine Petrovo, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Povrijeđenom policajcu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja “Ozren” u Petrovu gdje su istom kontatovane lake tjelesne povrede.

O svemu je obaviješteno nadležno Okružno javno tužilaštvao Doboj.

Share.