Dvije osobe iz Srebrenika, čiji su inicijali E.J. i E.B., osumnjičene su da su prevarili M.Č. iz Zvornika od kojeg su uzeli dio novca za isporuku i ugradnju stolarije, a posao nisu uradili.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik su 12. oktobra ove godine navedeni prijavljeni da su izvršili prevaru na način da su od M.Č. iz Zvornika dana 19. avgusta ove godine dobili dio novca za isporuku i ugradnju stolarije koju nisu izvršili ni do dana prijave.

“Policijski službenici Policijske stanice Zvornik juče su podnijeli izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina protiv E.J. i E.B. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo prevara iz člana 230. stav 1. Кrivičnog zakonika Republike Srpske”, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

O svim detaljima događaja je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je policijskim službenicima naložio preduzimanje svih operativnih i istražnih mjera i radnji u cilju dokumentovanja navedenog događaja.

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, nastavljaju dalji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti kako bi utvrdili da li se navedena lica mogu dovesti u vezu i sa drugim krivičnim djelima na području PS Zvornik.

Share.