ATV objavljuje snimak nesvakidašnjeg događaja koji se dogodio u srijedu, u kojem je Banjalučanin Koviljko Đ. povrijeđen, a u kojoj je učestvovao njegov sugrađanin Dejan D. koji je vozio Opel Corsu.

Vozač je uhapšen, a nezgodi je prethodio njihov međusobni sukob, a kako su ranije naveli iz Tužilaštva, oštećeni je tom prilikom zadobio tjelesne povrede.

Njemu je pružena ljekarska pomoć i on je smješten u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske-Banjaluka.

Nezgoda se desila na raskrsnici magistralnog puta Banjaluka – Klašnice oko oko 01.10. časova.

Iz Tužilaštva su naveli da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo vozilo Opel Corsa kojim je upravljao Dejan D., i oštećeni pješak Koviljko Đ., koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede.

Dodaju da se vozač udaljio sa lica mjesta, a nakon toga je od strane policijskih službenika PU Banjaluka pronađen i uhapšen. Alkotestiranjem mu je, kako saznajemo, utvrđeno 1,58 promila alkohola.

Saobraćajnoj nezgodi je prethodio sukob između vozača i oštećenog.

Kako nezvanično saznajemo, njih dvojica su pili u jednom kafiću i jednom su se trenutku posvađali jer Koviljko nije dao Dejanu da vozi, a sukob se nastavio na cesti.

Navodno je povrijeđeni kroz prozor auta gurao vozača koji ga je u jednom momentu uhvatio za ruku i naglo krenuo autom, vukao ga nekoliko metara te je mladić pao, a vozač je pobjegao.

Video možete pogledati ispod teksta, a upozoravamo na uznemirujući sadržaj!

Share.