Predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Nenad Nešić, dao je punu podršku dosadašnjem radu gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića, nazvavši opstrukcije koje dolaze iz SNSD-a, šibicarskim i kukavičkim.

Kako je rekao Nešić, šokiran je činjenicom da neko želi Banjaluku pretvoriti u džunglu u mraku, zaraslu u travu i komunalno nefunkcionalnu zato što se usudila reći ne i da to ne rade ozbiljni političari i džentlmeni, nego šibicari i kukavice.

“U fokus umjesto prepucavanja moramo vratiti građane jer će svi ispaštati iracionalnost nekolicine. I nema poštenijeg načina u demokratiji do biračkih kutija. Draško Stanivuković bi ubjedljivo pobijedio u postupku opoziva”, kazao je Nešić.

Dodao je da zato taj opoziv SNSD neće ni inicirati nego im ga treba nametnuti, a odbornici skupštinske manjine PDP i SDS treba da ga, kako kaže, predlože papcima i odnarođenim odbornicima većinć

“A nakon toga, gospodo iz SNSD, hajmo na izbore! Ne budite kukavice i obećajte da ćete odmah nakon što izgubite u postupku opoziva, u Narodnoj skupštini Republike Srpske inicirati raspuštanje Skupštine čija se većina danas iživljava na građanima”, istakao je Nešić.

Share.