Nenad Nešić, kandidat DNS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH rekao je da lider SDS-a Mirko Šarović nema energije i ne može pobijediti na izborima.

“Uvažavajući gospodina Mirka Šarovića, on nema nikakve šanse da pobijedi Željku Cvijanović na izborima u oktobru. Jedini koji može to u ovom trenutku, što govore sva istraživanja, sam ja. Nije zahvalno govoriti o sebi, ali nažalost sam i kandidat i predsjednik, pa moram nekada da kažem neke stvari. DNS želi da gradi puteve budućnosti, a ne da obnavljamo puteve prošlosti i to i jeste treći put”, rekao je Nešić.

On kaže da je spreman sa svima da sarađuje ko je spreman da podrži njihov treći put za Srpsku.

“Sa druge strane imaćete ostatak opozicije koji će nazivati Dodika lopovom, a sa Dodikove strane imaćete da će opoziciju nazivati izdajnicama. To nije nešto što narod treba. Mi želimo da povećavamo plate, a ne nacionalne tenzije. To jeste treći put, put DNS-a. U narednim danima očekujem podršku pojedinih političkih partija”, rekao je Nešić.

Lider DNS-a kaže da je siguran da će on sjediti u Sarajevu gdje će štiti interese Republike Srpske, kao što ih je štitio u Briselu.

“Gdje ćete porediti mene i gospodina Šarovića? Ja sam kadar i stići i uteći, a on ni stići ni uteći”, rekao je Nešić.

Share.