Povodom događaja koji se desio prethodne noći na koncertu Ace Lukasa u hotelu “Vučko” na Jahorini i netačno interpretiranog od strane većine medija, a po instrukcijama Nedeljka Eleka, imam potrebu da se oglasim i iznesem svoju stranu priče i događaja, izjavio je Mladen Lučić, odbornik DNS.

Nisam planirao da se bavim dopisivanjima preko medija, ali sam prisiljen s obzirom na medijsku hajku koja se pokrenula frapantnom brzinom. Gospodin Elek bi trebao da kaže javnosti da je on taj koji je meni prišao za sto i ponovo pokušao da me reketira, jer već dvije godine on sa svojim saradnicima pokušava da od mene iznudi 1,2 miliona konvertibilnih maraka za “uslugu” postavljanja šestosjeda u opštini Trnovo, u blizini apartmanskog kompleksa koji gradi moja firma. Netačno je da nas je bilo 20 već šest i nismo došli da pravimo probleme već smo bili isprovocirani na način kakav to samo gospodin Elek zna i svi oni koji su ikada imali posla s njim to znaju – rekao je Lučić.

Ističe da je netačna informacija da je on jedan od vlasnika firme “Legend” d.o.o, već je jedini vlasnik firme “Legend” d.o.o. i da je nivo ulaganja njegove firme najveći u posljednje vrijeme na Jahorini i u opštini Trnovo.

– Isto tako, MUP RS, SIPA i Tužilaštvo bi se trebali pozabaviti time kako je Elek prodavao zemlju opštine Trnovo, kupovao šestosjede, namještao licitacije, do toga kako je završio fakultet, kako radi na pet mjesta i ima vozni park od preko dva miliona KM, a ne trivijalnim stvarima poput toga da njega neko napada – rekao je Lučić.

Dodaje da Elek današnjim saopštenjima želi od sebe da napravi žrtvu.

– Nedeljko Elek već neko vrijeme prijeti meni i pokušava na sve načine da iznudi novac od mene. Žalosno je to što ljudi poput Eleka imaju instalirane ljude u strukturama policije, koji već donose i kvalifikuju djela, a ja do ovog momenta nisam ni dao izjavu u policiji. Što se tiče gospodina Nešića, on nije bio blizu mene i Eleka dok smo se raspravljali, te Elek na jedan perfidan način pokušava da uvuče Nešića u sve ovo i na taj način mu nanese političku štetu – objašnjava Lučić.

On ističe da mu je žao ako su gosti doživjeli neprijatnost njegovom raspravom s Elekom i na tome se “duboko izvinjava svim gostima”.

– Želim da napomenem da za sve gore navedeno posjedujem dokaze – zaključio je Lučić.Izvor:
Share.